La data de 01.11.2008 a fost inaugurata noua infatisare a site-ului IZOPRIM.
Aici puteti gasi toate informatille legate de serviciile oferite de noi si solutia problemelor dumneavoastra.

 mai multe

IZOPRIM s-a nascut in anul 2001 din dorinta unor adevarati profesionisti cu experienta in domeniul hidroizolatiilor, de a dovedi ca si in Romania calitatea poate fi un principiu ....

 mai multe
 


IZOPRIM s-a nascut in anul 2001 din dorinta unor adevarati profesionisti cu experienta in domeniul hidroizolatiilor, de a dovedi ca si in Romania calitatea poate fi un principiu de baza in domeniul constructiilor.

Echipa noastra este formata din personal calificat, cu experienta in domeniul constructiilor acumulata in tara si in strainatate.

IZOPRIM este organizata intr-o structura flexibila pentru a face fata lucrarilor de inchidere si etansare din cadrul proiectelor noi de anvergura cum ar fi constructii de tip hale industriale si depozite logistice sau supermarket-uri, cat si in cadrul constructiilor existente la refaceri de fatade si terase.

In acest sens s-au dezvoltat cele doua divizii de executie: hidroizolatii si inchideri metalice pentru hale industriale.

Managementul intern de urmarire a calitatii serviciilor oferite, respecta toate normele si procedurile standardului SR EN ISO 9001/2001.